dimecres, 20 d’octubre del 2010

Una història de terror

Com sé que amb Dràcula no teniu prou, ací teniu un vídeo que fa posar els pèls de punta. És esgarrifós, ja ho sé, però l'heu de veure perquè és faena ;)
Què heu de fer? Molt senzill: als comentaris de l'entrada expliqueu, breument, quina història es conta.



(Per als pusil·lànimes: veieu-lo amb els llums encesos!)

7 comentaris:

  1. Jo no li e trobat la por, es mes m'he rigut molt :)
    Però la historia tracta d'un xic que li apareix una cara tallada i quan veu que ja no li apareix el tira de menys i comença a buscar-ho, finalment el troba, es fan amics i canten junts.

    ResponElimina
  2. Conta la setmana que viu un home i que acostumat a que el cap li done sustos, quan desapareix,li troba en falta tant que ya per a ell la vida no té sentit.Però quan ja apareix tot millora i pasen els dies restants junts.

    ResponElimina
  3. El vido conta que a un noi se li apareix un cap dos dies seguits, pero al tercer dia ja no el torna vore. Com que l'anyora fica cartells per el poble. Quan finalment es troben canten contents.

    ResponElimina
  4. Jajajaja quina risa!Es un cap flotant i diabólic que no deixa en pau a l'home tots els dies i derrepent desapareix un dia i ja no li espanta mes.L'home acostumat a que li fera por agarra una depressió i fica cartells pels carrers de que se li ha pergut un cap diabólic.Al seguent día el cap apareix en casa de l'home i l'home s'alegra tant que al dia seguent ixen els dos a cantar al parc.Es molt bo el video!

    ResponElimina
  5. L'historia narra una setmana d'un xic a qui el Dilluns comença a seguir-lo un cap flotant, així fins al Dimecres que no apareix, i el troba en falta, per això el Dijous comença a buscar-lo. El Divendres com no l'ha trobat comença a deprimir-se. El Dissabte quan esta totalment deprimit torna a aparèixer el cap i el Diumenge els dos junts es posen a cantar una cançó.

    Vicente Morales Muñoz 4tC

    ResponElimina
  6. Estic tremolant, porte 3 dies sense dinar, sopar i dormir.
    M'ha trastorna....
    El vídeo va sobre un home que li persegueix un cap flotant.Al principi, li dona molta por , però quan deixa de aparèixer-li,posa càrtels per tota la ciutat, i com no el troba es posa a plorar, i li dona depressió.
    Doncs, al final el troba i es posen a cantar i acab el vídeo.
    M'ha impressionat.
    Toni Borrero Grande

    ResponElimina
  7. Al video es conta la història d'un cap flotant que persegueix al pobre home a tothora fins que un dia no apareix més. L'home el troba en falta i el busca per tot arreu, sense èxit, es deprimeix molt. A la fi el troba i totsdos canten una cançó.
    Sarah Nogales

    ResponElimina